menu sluit menu

Zaal

 Capaciteit

Onze zaal heeft een totale capaciteit van 350 zittende personen. De zaal is reeds op veel verschillende manieren ingedeeld. Van een sfeervolle luxe uitstraling voor een bruiloft tot een wat strakkere uitstraling voor een zakelijke evenement. Bij ons kunt u de zaal geheel naar uw eigen wensen aankleden.


Faciliteiten

De afgezonderde entree van de zaal is zeer aangenaam aangekleed met een professionele ontvangstbalie inclusief garderobe waarmee u uw gasten in stijl kunt ontvangen. De zaal beschikt over een met verlichting versierde ronde bar die van alle benodigdheden voorzien is. De vorm van de bar is dermate ideaal gevormd dat u uw gasten op meerdere plaatsen kunt bedienen. Onze ruime keuken beschikt over professionele horeca-apparatuur waar u gebruik van kunt maken.
In de zaal beschikken we ook over een tweetal vide. Een aan de voorkant van de zaal en een de achterkant van de zaal. De vide aan de voorkant van de zaal is eventueel te gebruiken als een afgezonderde eetruimte. Voor het gemak is er ook een trap die van de keuken direct naar de eetruimte gaat.