menu sluit menu

Over ons

 

Over ons
Event Center De rode loper heeft in het jaar 2017 haar deuren geopend. De zaal is van een kale loods omgetoverd tot een luxe sfeervolle zaal dat op ieder evenement aansluit. Zo is er tijdens de bouw rekening gehouden met de verschillende evenementen en feesten die in de zaal gehouden kunnen worden. Om die reden beschikken wij ook over alle gangbare faciliteiten die u voor uw feestelijke gelegenheden nodig heeft.


Capaciteit

Onze zaal heeft een totale capaciteit van 350 zittende personen. De zaal is reeds op veel verschillende manieren ingedeeld. Van een sfeervolle luxe uitstraling voor een bruiloft tot een wat strakkere uitstraling voor een zakelijke evenement. Bij ons kunt u de zaal geheel naar uw eigen wensen aankleden.


Faciliteiten

De afgezonderde entree van de zaal is zeer aangenaam aangekleed met een professionele ontvangstbalie inclusief garderobe waarmee u uw gasten in stijl kunt ontvangen. De zaal beschikt over een met verlichting versierde ronde bar die van alle benodigdheden voorzien is. De vorm van de bar is dermate ideaal gevormd dat u uw gasten op meerdere plaatsen kunt bedienen. Onze ruime keuken beschikt over professionele horeca-apparatuur waar u gebruik van kunt maken.
In de zaal beschikken we ook over een tweetal vide. Een aan de voorkant van de zaal en een de achterkant van de zaal. De vide aan de voorkant van de zaal is eventueel te gebruiken als een afgezonderde eetruimte. Voor het gemak is er ook een trap die van de keuken direct naar de eetruimte gaat.


Parkeren

Ons terrein beschikt over eigen parkeerplaatsen. Overigens zijn er in de omgeving voldoende gratis parkeerplaatsen.


Meer informatie?

Zaalverhuur Hoofddorp Estee is bij uitstek geschikt voor al uw feestelijke gelegenheden.
Of het nu gaat om een bruiloft, receptie, of om een dansavond, bij Estee is alles mogelijk. Met een capaciteit van 350-450 personen, optimale parkeergelegenheid en de flexibele openingstijden, is De rode loper uw ideale feestlocatie. Hiermee heeft u een kleine impressie van de faciliteiten die wij u te bieden hebben. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust even contact met ons op.